גרנולה ביתית

גרנולה ביתית

מרכיבים –

בקערה גדולה מחברים יחד את המרכיבים היבשים:
6 כוסות שיבולת שועל פתיתים מלאים -לא קוואקר אינסטנט
חצי כוס קוקוס טחון
חצי כוס זרעי חמניה לא קלויים
חצי כוס זרעי דלעת לא קלויים
חצי כוס שומשום
לחומרים היבשים מוסיפים :
3/4 כוס סילאן
אני מוסיפה מעט מים חמים לאותה כוס כדי להמיס את הסילאן.
2 כפיות שמן קנולה

הוראות הכנה:

לערבב עד שכל הזרעים והשיבולת שועל יכוסו בסילאן אחרי שערבבנו את כל המרכיבים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד להזהבה
בערך כחצי שעה -תלוי בתנור.
יש לערבב מידי מספר דקות כדי שלא ישרף בצדדים.
כשנראה מוכן,נוצי ונצנן.

ולהכניס לצנצנת מעוקרת ונקייה.